ABOUT ME

 

2016-09-18-15-04-29Ik ben Audrey Donate en ik hou van mij, eindelijk!

Het heeft lang geduurd voor ik dit kon zeggen.


Angsten, onzekerheid en verslaving

Als kind voelde en zag ik heel veel en dat maakte me bang. Mijn jeugd was niet makkelijk. Ik kende een groot gevoel van onveiligheid thuis, schaamde me voor wie ik was en waar ik vandaan kwam. Ik vergeleek mezelf steeds met anderen en wilde ook echt iemand anders zijn.

Op mijn veertiende vond ik het medicijn: alcohol en drugs. Eindelijk voelde ik me vrij om te zijn wie ik was. Althans dat dacht ik. Het duurde niet lang voordat de ‘bijwerkingen’ van het medicijn zich tegen mij keerden. Ik dronk steeds meer en het maakte mezelf kapot, tot op het punt dat ik de dood in de ogen keek en de bodem van de put bereikte.

Op 12 juli 2010 – ik was 23 – vond ik de kracht om te stoppen. Daar in mijn eentje, op de koude en donkere bodem van de put hoorde ik een stem die mij vertelde: ‘Dit is niet jouw leven, jij bent zoveel meer dan dit. Er wacht een heel ander leven op je.’


Sleutel #1: Voeding

Stap voor stap begon ik te herstellen. Het begon met beter zorgen voor mijn lichaam, dat het zwaar te verduren had gehad. Ik verdiepte me in wat voeding kan betekenen voor je gezondheid en merkte hoe krachtig dit kon zijn. Voeding was de eerste sleutel om me weer gezond te voelen. Dat inspireerde me en ik startte met de studie Orthomoleculaire voeding en Gewichtscoaching.

Sleutel #2: Energetische therapie

Al snel merkte ik dat ik vooral jonge vrouwen met een eetverslaving bereikte. Misschien omdat ik als geen ander weet wat er allemaal achter een verslaving kan schuilen en hoe diep zoiets kan zitten. Om ze nog beter te kunnen helpen volgde ik de opleiding Energetische therapie. Tijdens deze studie ontdekte ik dat ik helderziend, horend en voelend ben. Waar ik als kind zo bang van werd, is nu mijn kracht. Een tweede sleutel waar ik mezelf mee hielp en waar ik nu anderen mee kan helpen.

Sleutel #3: Ontdek je Waarheid

Ondanks al mijn nieuwe kennis en energie, mistte er nog een laatste sleutel. Daar kwam ik in het voorjaar van 2015 achter. Aan de buitenkant leek mijn leven compleet: Een leuke vriend, een huis en een eigen bedrijf. Maar diep van binnen voelde ik me nog steeds ongelukkig. Ik wist niet wie ik écht was. Diep van binnen voelde ik nog steeds de overtuiging dat ik het niet verdiende om gelukkig te zijn, dat ik niet goed genoeg was. Toen mijn relatie stuk ging en ik moest verhuizen werd dat gevoel bevestigd.

En toen kwam de Ontdek je Waarheid training op mijn pad. Precies op het juiste moment. Tijdens de training leek het wel alsof ik ontwaakte. Ik ontdekte wie ik echt ben, namelijk liefde. Wat een rust en vrijheid geeft dat gevoel. Inmiddels ben ik zelf Ontdek je Waarheid mentor.

Met mijn ervaringen en de sleutels die ik vond wil ik jou helpen om jouw eigen kracht, liefde en licht te vinden.