Reviews

Angela
Lieve Audrey,
Bedankt voor je mooie Tarot reading.
Heel knap hoe je zonder dat wij elkaar kennen, zo goed mijn verleden en heden hebt weten samen te vatten. Ik vertrouw volledig op mijn toekomst en deze beloofd mooi te worden voor mij.
Liefs Angela

Marie-Therese
Lieve Audrey, namens mijn zoon en mijzelf schrijf ik je deze woorden. Hartelijk dank voor de mooie en duidelijke tarot legging voor 2018.  Elke keer dat ik het weer herlees krijg ik weer een duidelijke aanvulling op wat ik er eerder in las. Een mooie leidraad voor 2018.
P.s. mochten we tussendoor ”vastlopen” dan weten we je te vinden.

Nicole
Audrey heeft voor mij een Tarotlegging gedaan.
Dat kan gewoon op afstand. Aan een geboortedatum heeft ze genoeg.
Ik mocht een vraag stellen. Op dat moment had ik geen specifieke vraag, hoewel ik de dagen na ons mail contact toch een vraag bij mijzelf ontdekte.
Na een paar dagen kreeg ik mail van Audrey. Wat een fijn, mooi, helder, duidelijk leesbaar en bemoedigend stuk tekst was dat!
Daar kan ik wat mee!
En wat denk je?
Antwoord op mijn vraag!
Een aanrader en ik zou het zo weer doen

Sarah
Audrey is een ongelooflijk mooi en warmhartig persoon, die door haar eigen levenservaringen de kracht binnenin vond om hier iets mee te doen…
Ikzelf leerde haar kennen via een cursus die we volgden en vroeg aan haar voedingsadvies.
Dit kreeg ik erg uitgebreid en behulpzaam, ze weet waarover ze praat en houdt het allemaal erg ‘down to earth’ zodat je je niet rot moet zoeken naar ingrediënten…

Marieke
Ik ging zonder verwachtingen naar de sessie, en was zeer onder de indruk.
De informatie die Audrey doorkreeg was zeer accuraat.
Ik weet niet hoe het werkt maar heb gevoeld dat het werkt.
Door de informatie die zij doorkreeg, kon zij mij een spiegel voorhouden. Ik kreeg handige tips van haar hoe ik met bepaalde problemen kon omgaan.
Ik voelde heel veel liefde en helende energie. Na de sessie voelde ik dat nog de hele dag.
Door de sessie met Audrey heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf en ontdekt hoe ik meer richting aan mijn leven kan geven.

Inge
Als energetisch therapeut is Audrey ook getraind om op afstand in te tunen op de ander.
Zo heeft ze onlangs voor mij een tarotlegging gedaan.
Daarin hield ze mij de spiegel voor, die vanzelfsprekend niets nieuws liet zien, maar mij wel weer even een helder overzicht gaf van waar ik sta. Een ander kan je namelijk niets over jezelf vertellen wat je zelf niet weet, maar je wel onbevooroordeeld uit twijfels en onzekerheid halen. Dankjewel daarvoor, Audrey!

Linda Hooiveld
Hallo, Ik ben Linda Hooiveld, 27 jaar.Ik ben naar Audrey toe gegaan omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik wilde afvallen, maar alleen lukte het me niet. Ook had ik niet veel energie.

Ik at ongezond (altijd witbrood, weinig groente en fruit, zoet beleg) en dronk gemiddeld 1,5 liter cola en 3 blikjes energydrink per dag. Chocolade was mijn beste vriend, in goede maar vooral slechte tijden. 

Dankzij Audrey ben ik van mijn suikerverslaving af. Ik zag er heel erg tegenop om suikervrij te gaan leven, ook hou ik van snel en makkelijk en ik was bang voor gedoe,  maar achteraf viel het super mee. Er is een wereld voor me opengegaan hoe lekker, gezond en natuurlijk eten kan zijn. 

Na 2 weken merkte ik al dat ik veel meer energie had. Ik voelde me veel beter en dat zonder mijn cola…..
Ik drink nu veel water en groene thee. Ik heb nu genoeg energie om naast mijn werk te sporten.

Ik ben al ruim 9,5 kilo kwijt en dat in 3 maanden. Ook heb ik last van zweetklierontstekingen en sinds ik aan het voedingsplan ben begonnen is dit veel minder. 

Mijn keukenkastjes hebben een make over gekregen. Eerst zat het vol met snoep/koek/zoet beleg.  Nu zie je allemaal heerlijke verantwoorde natuurlijke producten.  

Met kerst en oud en nieuw ben ik ”teruggevallen”, maar daar heb ik zoveel van geleerd. Ik kwam erachter hoe ziekmakend suiker is. Ik kreeg weer after dinner dips en voelde me niet lekker. Gelukkig ben ik weer back on track en voel ik me dankzij Audrey’s voedingsplan weer helemaal lekker in mijn vel. Dit blijf ik de rest van mijn leven doen. 

Ik geef mijn nieuwe leefstijl een 8!

Diana
Voordat ik aan mijn eetplan begon wat Audrey voor mij gemaakt heeft, lette ik nooit op wat ik kocht,wel qua prijs maar niet op de ingrediënten die in een product zitten ik was me nooit bewust van de hoeveelheid suiker die in producten zit of de toegevoegde E-nummers etc.

Sinds ik met haar eetplan begonnen ben, nu zo’n 6 maanden geleden, ben ik mij veel meer bewust van wat ik koop en wat ik eet.

Ik koop zoveel mogelijk biologische producten of kies voor producten waar geen toegevoegde suiker in zit. Ik ben daardoor al behoorlijk afgevallen.

Niet alleen aan mijn gewicht merk ik de verandering van mijn eetgewoonten, ook aan mijn huid merk ik dit. Ik had regelmatig last van een vette en onzuivere huid en dat is nu veel minder geworden. Audrey heeft mij niet alleen geholpen met het schrijven van mijn nieuwe eetplan, ook heeft zij mij regelmatig tips gegeven over voeding, (het delen van lekkere recepten bv.) Haar website raadpleeg ik ook regelmatig voor recepten en beautytips.

Ik ben Audrey erg dankbaar voor haar inzet en het vertrouwen dat ze mij gegeven heeft.

Anne
Ik kwam bij Audrey met de vraag hoe ik mijn huidige eetpatroon wat gezonder kan maken, zonder dat ik daar al te veel moeite voor hoef te doen. We keken eerst naar wat ik nu eet en hoe ik eet en wat ik daarvan het beste kan aanpassen.
Ze gaf me handige tips hoe ik met kleine veranderingen zonder al te veel moeite gezonder kon gaan eten. Dat ging dan vooral om mijn avond maaltijden. Eerst at ik bijvoorbeeld best vaak van die Honig pakketten, lekker makkelijk. Nu maak ik altijd alles vers, maar wel zo dat het binnen 20 minuten klaar is. Zoals veel groente wokken en dan zelf kruiden of met pompoenpitten voor de bite. Audrey heeft mij geïnspireerd anders over eten te denken. Verder te denken. Bijvoorbeeld: In plaats van een omelet op brood, waarom niet op een gegrilde plak courgette?

Marlot
Vorig jaar merkte ik dat ik steeds erg moe was en veel behoefte had aan ongezonde suikers . Ik draaide veel onregelmatige diensten op een plek waar ongezonde voeding in overvloed was. Het kwam tijdens een werkdag voor dat ik soms wel vier keer chips pakte, chocolade, koekjes, tosti’s maakte, veel gebakken eieren en wat te snacken kocht in de kantine. Hierdoor werd ik uiteraard nog meer moe en kwam ik, in combinatie met soms slaap te kort in de bekende “vicieuze cirkel” terecht.
Omdat ik Audrey al langer ken en geïnteresseerd ben in wat zij doet, was ik de Facebook pagina van “Happy By Health” gaan volgen. Daar maakte ik ineens kennis met salades met quinoa, het bakken in kokosolie en het bereiden van gezonde lekkernijen vol met “superfoods”.
Ik maakte een afspraak met haar en sprak open over mijn leefpatroon. In dit gesprek stelde zij goede vragen, om zo een duidelijk beeld te schetsen over mijn huidige eetpatroon en om voor zichzelf als handvatten te gebruiken bij het opstellen van een voedingsplan. Zij was totaal niet veroordelend, hield met al mijn wensen rekening (bijvoorbeeld dat het eten van alles in rawfood mij een stukje te ver ging) en had leuke en bruikbare tips. 
Na twee weken lag mijn voedingsplan klaar.
 Dit bleek een heel duidelijk, laagdrempelig en haalbaar plan te zijn, wat ik heel makkelijk kon toepassen in mijn leven. 
 Dit plan gaf mij zoveel meer inzicht in een gezonde levensstijl! Ik startte met het maken van salades voor de lunch, sloeg kikkererwten in en maakt hier mijn eigen humus van, bracht variatie in mijn eetpatroon aan en maakte kennis met superfoods.
Het plan paste eigenlijk heel goed bij me, ik zat beter in mijn vel en leerde dat ontbijten zoveel energie gaf als je hier aandacht en tijd aan besteed.
Maar na een aantal zeer positieve weken ging ik op vakantie naar Budapest, samen met mijn vriend. Eenmaal in aanraking gekomen met de Hongaarse keuken belanden mijn voedingsplan ergens in mijn achterhoofd.. Ook toen ik terug kwam van vakantie bleef ik in dit leefpatroon hangen.. 
 Ik merkte dat ik weer begon te snoepen, sloeg ontbijt over, en at zeer ongezond.  Audrey vroeg mij om een recensie, maar ik stelde dit uit. Ik schaamde me voor mijn terugval en baalde.
Op een dag mailde ik haar eerlijk hoe het zat, en zij antwoordde direct met een warme, liefdevolle mail waarin ze mij motiveerde de draad weer op te pakken.
 Ik deed dit, meldde mij aan bij een sportschool en pakte het voedingsplan weer op.
Op een dag raakte ik in gesprek met een vrouw en zij vroeg mij of ik toevallig heel gezond en bewust at, omdat ik een bepaalde twinkeling had in mijn ogen. Oké, voor sommigen klinkt dit heel zweverig maar voor mij als een geweldig compliment.
In de tussentijd heb ik geleerd minder streng voor mezelf te zijn, wil ik eens een keer lekker uit eten? Dan is dat prima en herpak ik mijzelf de volgende dag weer door gezond te doen.
 Uiteindelijk nam het creatief zijn met gezond eten de plaats in van het verslaafd zijn aan ongezonde troep en ben ik tevreden. En Audrey mag ik nog altijd mailen met vragen als ik weer even vastloop.